Resultaten voor kat likt andere kat

kat likt andere kat
WHISKAS Leer kattengedrag begrijpen.
Soms kan een kat haar baasjes aanvallen of zelfs in huis de weg versperren. Haar gedrag kan een aantal redenen hebben. Misschien heeft ze wel teveel energie doordat ze zich in huis verveelt, of ze is gefrustreerd omdat ze niet bij de vogels kan aan de andere kant van het raam.
elkaar wassen betekenis? Gedrag en opvoeding Kattensite.be.
De kat die het voorhoofd van de andere likt toont hiermee dat hij dominanter is. Spike begon ook ons voorhoofd te likken, maar we hebben eens hard teruggelikt, en hij heeft het nooit meer gedaan www.kattenopvangwaasland.com. Terug naar boven. 6 Geplaatst 05 januari 2012 0926.:
Alles over rangorde bij katten.
Daar is immers het meeste voedsel! De rang hoogste is dan ook vaak de dikste kat van het stel en degene die het meest van zich laat horen door andere katten te bedreigen of zelfs aan te vallen. Dit is echter ook de kat die het meeste likgedrag laat zien aan de andere katten in huis.
Samen in een mand Praktijk voor Kattengedrag. Facebook. Google. Pinterest. Twitter. Google. Pinterest. Twitter.
We hebben overwogen in de tussentijd om een andere kat erbij te nemen maar waren ook bang dat deze misschien niet het verlies kon opvangen. Of dat als onze kater zou overlijden we weer met hetzelfde probleem kwamen te zitten.
Katwaardig. Praktijk voor kattengedragstherapie. Hand-out introductie van katten.
Dit kunt u ook met een washandje of een watje doen. Vervolgens brengt u de geur naar de andere kat door deze met ongewassen handmet geur van de andere kat eraan dus te aaien of door het washandje over hem heen te wrijven.
FOK.nl cookie-informatie.
Youtube, Vimeo, Liveleak, Dumpert en andere videohosters. Bij video's' die op onze site gebruikt worden worden door de aanbieder vaak youtube, maar er zijn meer aanbieders cookies geplaatst om bijvoorbeeld het aantal bekeken video's' te meten. Flickr, Facebook, TinyImg en andere afbeeldinghosters.
Aan anus van andere kat ruiken/likken, wat betekent het? Kattenforum De Kattensite.
Bericht door loek 21 sep 2010 2207.: Weet iemand of het wat betekend als de ene kat aan de anus van de andere ruikt en/ of likt? Hier zie ik het Diesel regelmatig bij Muis doen maar andersom eigenlijk nooit tenminste nooit gezien.
Katwaardig. Praktijk voor kattengedragstherapie. HOME.
Een gedrag dat niet past in de situatie. Het gaat dan niet om een uitgebreide poetspartij maar om een snelle lik over bijvoorbeeld een pootje. Ook op deze manier stelt de kat zichzelf gerust en heeft hij even bedenktijd voor zijn in te zetten gedrag. Kat likt andere kat.

Contacteer ons