Zoeken naar kat valt andere kat aan

kat valt andere kat aan
Wat te doen bij agressieve katten? JouwDierenartsaanHuis.
Om territoriale agressie te vermijden als er een nieuwe kat in huis komt zet de nieuwe kat apart en laat de katten in kleine stapjes aan elkaars geur wennen. Voor meer informatie over de stappen van een her-introductie van een kat en andere tips over agressie kijk op www.mijnkatisagressief.nl of schakel een gedragstherapeut in.
Mijn kat is ineens agressief Praktijk voor Kattengedrag. Facebook. Google. Pinterest. Twitter. Google. Pinterest. Twitter.
Dit komt vaker voor dan je denkt, maar het gedrag wordt zelden herkend. Voorbeeld: een kat schrikt ergens van en reageert zich af op de andere kat die nietsvermoedend binnenwandelt. Of je kat zit zich voor het raam op te winden over de buurkater in de tuin. Als jij haar wilt aaien, haalt ze ineens uit. Deze vorm van agressie is heel hevig. De kat kan zelfs gillen of grommen en terugkomen om aan te vallen.
FOK.nl cookie-informatie.
Denk hierbij aan filmpjes van bijvoorbeeld youtube, foto's' van diensten als flickr of picasa, en like knoppen van sociale mediasites als twitter en facebook. gebruiken we onderdelen en dus cookies van onder andere Facebook, Hyves, Twitter, truste, Google, Youtube, Vimeo Flickr, LastFM, Google Maps, AppNexus, AddThis.
Vraag aan de gedragsdeskundigeKater valt poes aan, wat nu? Door: Liesbeth Puts @cattishNL.
In memoriam voor Booster 35.237 views. 9 tips voor als je kat ooit vermist raakt 35.169 views. Bengaals Buitenleven 32.564 views. Henk op Is jouw kat dement? Doe de test! Karien op Vraag aan de gedragsdeskundigeKater valt poes aan, wat nu?
Mijn kat valt mijn andere kat steeds aan. Kattenforum De Kattensite.
Mijn kat valt mijn andere kat steeds aan. De ene kat blaast en gromt opeens naar de ander. Soms van het ene op het andere moment om een schijnbaar onverklaarbare reden en soms als er een nieuwe kat/kitten wordt geintroduceerd.
Kattengedrag.
Kat A wordt weer gewoon in de woonkamer neergezet en kat B valt hem spontaan aan met als gevolg dat alles en iedereen in de stress schiet. Dit soort situaties kan in allerlei vormen voorkomen: kat A was naar de dekkater geweest, kat A was even een dagje op stap geweest, enzovoorts.
Vraag aan de gedragsdeskundige Nieuwe kat valt andere katten aan Door: Liesbeth Puts @cattishNL.
Maar hier thuis lijkt hij helemaal niet met andere katten om te kunnen gaan en niets te snappen van de signalen die de andere katten geven. Wanneer een kat naar hem gromt of blaast gaat hij daar gewoon op af. Hij valt zelf zonder enige voorafgaande reactie Djipsie en Chesko aan en vecht dan heel erg.
Eerste hulp bij agressie tussen katten in de praktijk! Felinova Kattengedrag Gedragstherapie voor katten.
Dan is het zeker te begrijpen dat er gedurende de dag conflicten kunnen gebeuren als de ene kat door het leefgebied van de andere kat wil gaan om aan eten, drinken of de kattenbak te geraken. Door simpelweg alle bronnen te verspreiden en op te letten dat er geen doorgangswegen worden geblokkeerd bijvoorbeeld de meeste zelfzekere kat die graag op de overloop of de trap alles in het oog houdt, zal de stress al een groot deel afnemen en zullen de katten in het algemeen rustiger hun dag kunnen doorbrengen.

Contacteer ons