Resultaten voor kat bijt andere kat in rug

kat bijt andere kat in rug
Kattengedrag.
In deze periode is het ook belangrijk om het kitten te leren dat het ons niet mag bijten of krabben in het spel. Bijt of krabt het kitten dan stoppen we met spelen door weg te lopen. Tussen de negen en veertien weken spelen de kittens het meest en vanaf twaalf weken wordt het sociale spel snel minder. Volwassen katten spelen zelden met elkaar omdat dit vrij snel resulteert in vechtpartijen. Katten kunnen wel leren dat spelen met andere huisdieren of mensen wel leuk is, en blijft, en daarom blijven ze als we ze stimuleren wel vaak met huisgenoten spelen. Geurmerken van de kat. De kat leeft in een wereld vol geuren, voor de kat is geur dan ook heel belangrijk. De kat heeft geurklieren op de wangen die feromonen afgeven, op de rug, aan de staartbasis en tussen de tenen.
Kattengedrag: wat te doen als je kat bijt Dier en Natuur: Dieren.
Ze is naar andere katten en kinderen erg dominant. Gelukkig heb ik die niet maar ik begrijp niet waarom ik eerst vooruitgang boekte en ze nu zo onvoorspelbaar is. Ze is 75, jaar. Iemand een idee? René de Jong, 16-05-2015 2036: 4. Wij hebben voor onze kat, een hele rustige Brit, een kameraadje erbij gekocht, dachten we. De bijgekochte kat is een gewone huis, tuin en keuken kat dus een Europees korthaar. Deze heeft een heel vervelende eigenschap nl, om de haverklap bijt hij de Brit in zijn rug, poten of waar dan ook.
Kater bijt in nek van mijn kattin Maine Coon nl.
Ik moet de foto nog ergens hebben: alles precies volgens het boekje: hij beet haar in de nek, languit over haar rug met zijn poten aan weerszijden maar zijn pootjes konden de vloer nog niet raken, ook al lag zij ook met de buik op de grond Gelukkig konden andere delen elkaar dus ook niet raken maar meneer rap naar de dierenarts, en ik blij toe poes na een paar weken weer krols werd.:
in de nek bijten Archives Praktijk voor Kattengedrag. Facebook. Google. Pinterest. Twitter. Google. Pinterest. Twitter.
Behandeling bij sproeien, plassen in huis, stress bij katten en andere gedragsproblemen. Hoe werkt het? Opvoedgids voor kittens. Plassen in huis en sproeien. Eerste hulp bij een kat die in huis plast. Hoe herken je blaasproblemen bij de kat. Sproeien in huis.
Communicatie algemeen Weetjes over Katten.
Bij de pas-op-fase steekt deze stijf recht omhoog of recht naar achteren en is opgezet de haren staan overeind. Als de staart gewoon overeind staat, is dit een groet aan andere katten of bevriende mensen. Een zwiepende staart is een offensieve dreiging. Een gekromde staart is een defensieve dreiging. Als de staart iets omlaag houdt is ze helemaal tevreden en ontspannen. Houdt de poes de staart iets opzij is dit een teken waarmee ze de kater uitnodigt tot het liefdesspel. Wordt de staart naar beneden gedragen is het bijna zeker dat ze bang is. De houding van het lichaam kan hierbij variëren van ineengedoken en onderworpen tot de bekende hoge rug die bij een defensieve dreiging hoort. Ook katten kunnen huilen naar de maan. Dit doen ze dan voornamelijk bij volle maan en als er overdag weinig zon is. Als ze de mogelijkheid hebben, wandelen ze over daken of open vlaktes en zingen voor elkaar. Of dit te danken is aan een saamhorigheidsgevoel van de katers of een liefdesuiting is, is nog niet duidelijk. Als je kat maanziek is en je wilt voorkomen dat je midden in de nacht wakker wordt, is er maar één remedie.
Katertje bespringt en bijt volwassen poes: gaat dit over? Kattenforum De Kattensite.
Katertje bespringt en bijt volwassen poes: gaat dit over? De ene kat blaast en gromt opeens naar de ander. Soms van het ene op het andere moment om een schijnbaar onverklaarbare reden en soms als er een nieuwe kat/kitten wordt geintroduceerd. Zoek Uitgebreid zoeken. 13 berichten Pagina 1 van 1. Berichten: 733 Lid geworden op: 01 dec 2011 1607: Locatie: Putte. Katertje bespringt en bijt volwassen poes: gaat dit over? Bericht door Robijn 19 dec 2011 1700.: Mijn rode katertje Gaudi van 7 maanden bespringt vanaf z'n' 4e maand mijn oudere volwassen Brits Korthaar poes Robijn, drukt haar naar beneden, en bijt haar dan heel hard in haar nek of rug.
Ene kat pakt bijt andere in nekvel Scholieren.com forum.
Forum Berichten van vandaag. Scholieren.com forum Algemeen Flora Fauna Ene kat pakt bijt andere in nekvel. KrizzZzZZzzjE P: 2248: 03-06-2007. We hebben twee katers, iep en flos, het zijn broertjes uit hetzelfde nest en ongeveer 10 maanden oud. Het zijn kruising Maine Coon en Pers en allebei nog niet gecastreerd. Nu gaat flos af en toe op iep's' rug klimmen en dan bijt ie em in z'n' nekvel.
Verschil spelen en vechten bij katten Huisdierplein blog.
In elk huishouden met meer dan één kat moet de rangorde worden bepaald en het komt zelden voor dat katten zich bezeren in dergelijke gevechten. Gewond door het vechten. Sommige katten zullen hun overwinning vieren door de andere kat in de rug te bijten.

Contacteer ons