Op zoek naar kat jaagt andere kat weg?

kat jaagt andere kat weg
dominante kater pest lieve kattin Gedrag en opvoeding Kattensite.be.
Je kattin komt ook buiten he, ook daar zal ze meermaals een andere kat tegenkomen. Ze moet dit leren. veel vechten komt er niet aan te pas: hij besluipt haar, van het moment ze hem ziet loopt ze weg en hij loopt er achter.
Verschil spelen en vechten bij katten Huisdierplein blog.
Sommige katten zullen hun overwinning vieren door de andere kat in de rug te bijten. Als de andere kat hierbij gewond raakt, verzorg de wond om te voorkomen dat de wond geïnfecteerd raakt. Op het moment dat je ziet dat de ene kat de andere kat op die manier wil domineren, is het dus wel slim om de katten af te leiden.
FOK.nl cookie-informatie.
Denk hierbij aan filmpjes van bijvoorbeeld youtube, foto's' van diensten als flickr of picasa, en like knoppen van sociale mediasites als twitter en facebook. gebruiken we onderdelen en dus cookies van onder andere Facebook, Hyves, Twitter, truste, Google, Youtube, Vimeo Flickr, LastFM, Google Maps, AppNexus, AddThis.
Waarom kunnen mijn katten niet met elkaar opschieten? Negen Levens.
Karakter speelt eveneens een rol, sommige katten gaan andere dieren liever uit de weg. Een goede match. Het is belangrijk dat je katten een beetje bij elkaar passen. Zet bijvoorbeeld geen druk kitten alleen bij een oudere kat of een jonge assertieve kat bij je timide katertje.
Hiërchie bij katten Felinity.
Wanneer de ondergeschikte kat niet snel genoeg reageert zal de hooggeplaatste kat duidelijker gaan worden in de signalen die hij of zij uitzendt. Ook kan er nu gebruik gemaakt gaan worden van geluid, zoals grommen of janken om de andere kat weg te jagen.
Buurtkat en onze kat vechten Ouders Online.
Kan me de situatie wel voorstellen, ze zat vast weer op de vensterbank te liggen en heeft in paniek alles eraf gegooid. Buurvrouw is nog even wezen kijken bij ons heeft sleutel en onze kat was in geen velden of weg te vinden, uiteindelijk gevonden achter de bank aan de andere kant van de kamer: De schijtert.
Nieuwe kat jaagt oude op. Kattenforum De Kattensite.
Berichten: 873 Lid geworden op: 21 nov 2010 1110.: Nieuwe kat jaagt oude op. Bericht door patiani-guusje 01 feb 2012 0718.: Vandaag is Sarah een week bij ons. Ze voelde zich meteen helemaal thuis, en is nergens bang voor. Dook meteen op de honden en andere kat Guusje af. Na een paar dagen aftasten en af en toe een blaas en een grom zag ik gister Saar tot 3 x toe Guusje achterna zitten, en niet op een leuke manier. Guusje is nu best bang merk ik, en is erg op haar hoede. Ik neem haar nu s nachts bij me en overdag als ik werk gaan ze apart. Ik corrigeer Saar door haar weg te sturen, met een vingerknip, of een klap in mijn handen.

Contacteer ons