Zoeken naar zwarte rus kat

zwarte rus kat
Blauwe Rus Wikipedia.
CFA, ACFA, TICA, CCA, ACF, FIFe, GCCF. De ACF erkent ook witte en zwarte blauwe Russen. Lijst van kattenrassen. De Blauwe Rus is een kattenras dat het fenotype heeft van een effen grijsblauw gekleurde kortharige kat met een gemiddeld slank lichaamstype.
Vind blauwe rus in Katten en Kittens Raskatten Korthaar op Marktplaats.nl.
Onze blauwe rus chi-chu heeft op 13-4-2018 het leven geschonken aan 4 héle mooie kittens: 1x blauwe rus jongen gereserveerd, foto 8-9 1x blauwe rus meisje foto 4-5 1x blue point rus jongengereserveerd, foto 8-9 1x blue point rus meisjegereserveerd, foto 6-7 zowel de vader als de moeder zijn blauwe.
Blauwe Rus De Kattensite.
Tijdens het begin van de jaren 1970 werd door een Australische fokker, Mavis Jones, een stevige, witte Blauwe Rus gefokt de Russische White, door een kruising met een tamme, witte kat. Eind jaren 70 werden de witte en de zwarte kleuren ook geaccepteerd door kattenliefhebbers in Australië als Russische katten.
De katten: De types / De Blauwe Rus / De Zwarte Rus Cattery Bulykin.
Het Engelse traditionele type Rus.; De Blauwe Rus Luna Nova Evy. De Zwarte Rus Licks. Volgens de GCCF standaard. Hierbij staat de kat hoog op de pootjes en de oren staan hoog op het hoofd geplaatst. De snorhaarkussentjes zijn opvallend en duidelijk geprononceerd.
NRKV rasbeschrijving Rus / Nebelung.
In de VS schreef Helen Winslow zo rond dezelfde periode dat veel mensen de Rus beschouwen als een lichter gekleurde versie van de zwarte kat, bekend als Archangel, Russisch Blauw of Chartreuse Blauw. Tijdens de eerste kattenshows vanaf 1850 werd de Blauwe Rus samen met de British Blue in dezelfde klas gekeurd, alhoewel zij beiden aanzienlijk van uiterlijk verschilden.
Zwarte Rus.
Een zwarte Rus is zeldzaam en net als de Witte Rus niet geaccepteerd door de Fife en de CFA, maar wel door de TICA, de GCCF en de onafhankelijke verenigingen. Zwart is natuurlijk ook een hele mooie variant van de Blauwe Rus en een effen zwarte kat heeft iets mystieks.
Rasbeschrijving Blauwe, Witte, Zwarte Rus en Nebelung.
Blauwe, Witte, Zwarte Rus en de Nebelung. Copyright tekst: K. Met de zilverachtige weerschijn op een grijsblauwe dubbele vacht, de bedachtzame amandelvormig groene ogen en het trotse wezen onderscheidt deze blauwe kat uit Noord Europa zich van alle andere raskatten!

Contacteer ons