Zoeken naar zwarte siamese kat

zwarte siamese kat
De verschillende vachtkleuren bij de siamees Dierenkliniek Kenaupark.
Tabby point: een streepjes patroon in combinatie met de siamese points. De tabby point moet duidelijk de streepjes aftekening hebben in het masker, de poten en de staart. Het puntje van de staart hoort egaal van kleur te zijn. De streepjes kunnen de kleur seal, blue, chocolat, lilac, red, cream en tortie hebben. Cream point Tabby point. Bezorgd over uw privacy? Wat wij doen. Onderzoek en behandeling. Vruchtbaarheid en geboorte. Operaties en nazorg. Katten hebben nachtogen. Katten, waterliefhebbers of waterhaters? De verschillende vachtkleuren bij de siamees. Spelen en spelletjes. Tong als lepel. Waarom zijn snorharen belangrijk? De innerlijke klok van onze katten. De oudere kat.
Siamees.
De CFA erkent vier Siamese kleuren: seal, chocolate, blauw en lila point. Het Himalaya patroon, zoals de zwarte uitlopende pootjes, oren en staart stijl wordt genoemd, is vernoemd naar het konijn in de Himalaya dat hetzelfde jas patroon vertoont. De kleur is beperkt tot het masker, oren, poten en staart, terwijl het lichaam een lichtere kleur heeft. De concentratie van de kleur op de puntjes worden veroorzaakt door een temperatuur-gevoelig enzym dat de diepere kleur creert op lichaamsdelen het verst van het cardiovasculaire systeem van de kat.
Siamees Weetjes over Katten.
De points van deze katten waren minimaal: aan de poten bevonden zich slechts gekleurde sokken en het masker bestond uit niet meer dan een paar vlekken op de neus en de snorhaarkussentjes. Het is natuurlijk mogelijk dat er hier een geïdealiseerde kat wordt opgevoerd; de eerstvolgende keer dat de Siamese tekening in een geschrift ter sprake komt, duizenden kilometers verder, in Midden-Rusland, in 1793, is de kleur in ieder geval veel donkerder. Het betreft hier een verslag van de bioloog Pallas, die drie katten beschreef met een licht kastanjebruine lichaamskleur, donkerder op de rug en lichter op de flanken en de buik. Deze katten hadden een zwarte streep die liep vanaf de neus, rond de ogen tot aan het voorhoofd, terwijl de oren, poten en staart helemaal zwart waren.
Vind siamees in Katten en Kittens Raskatten Korthaar op Marktplaats.nl.
Mooie lieve jonge red point Siamees kitten met blauwe ogen. Te koop aangeboden prachtige lieve jonge knuffelkont red point siamees poesje met blauwe ogen net 1 jaar oud is een binnen poesje netjes onvt en onvt nog niet geholpen al gewend aan een kat en hond en kinderen wij zoeken gewoon een andere huisje omdat wij gewoon te weining thuis zijn wat het een super. red point siamees poesje. Kruising mancooin x half Siamees kittens. Onze lieve mickey maincoon is op 12 april jongstleden bevallen van maar liefs 6 jonge kittens.Waarvan 4 rode katertjes en twee zwarte poesjes. Ze zijn nu 6 weken oud en al 2 keer ontwormt en met 6 en 8 weken worden ze nog een keer ontwormt. Er zijn inmiddels al vier gereserveerd. Er zijn nog 1 rode. Ook iets te verkopen? Zet het op Marktplaats. supermooie siamees kittens te koop Thai. Onze siamese kittens zijn 12 weken oud en kunnen naar hun nieuwe baasjes!
Siamees De Kattensite.
De Colorpoint Shorthair Amerikaans. Behalve door de CFA Cat Fanciers Association wordt de Colorpoint Shorthair zie video door alle organisaties gezien als onderdeel van het Siamese ras. Middelgrote, lange en slanke kat, oosters type, tenger, gracieus, lenig en gespierd. Gewicht: 25, tot 55, kg.
Rasbeschrijving Oosters Korthaar.
Het moest een egaal bruine kat zijn met het elegante lange en gespierde lichaam van de Siamees met een wigvormige kop en met groene ogen. Haar catterynaam was Roofspringer. Ze wist nog een paar fokkers voor haar plan te winnen en gezamenlijk stelde men een fokplan op en men sprak af om elkaar bij het plan terzijde te staan. Als fokkers gaan samenwerken om iets nieuws te creëren dan speelt men elkaar de beste katten toe en zorgt men gezamenlijk voor goede tehuizen voor dieren die niet voor verdere fok geschikt zijn. Wat ging men doen? Barones von Uhlmann paarde haar chocolatepoint kater aan een gitzwarte huiskat. De kittens die geboren werden waren allemaal zwart! Wat is namelijk het geval: het Siamese patroon en de chocolate kleur zijn allebei recessief aan de kleur zwart! Maar de zwarte kittens uit deze combinatie dragen wel allemaal een factor voor Siamees en een factor voor de kleur chocolate.
Karakter.
Ze vinden de warmte van je lichaam heerlijk en het liefste kruipen ze bij je in bed onder de dekens om heerlijk een dutje te doen. Het is een kat die precies weet welk voedsel hij verkiest en verafschuwt een kattenbak die niet op tijd schoongemaakt wordt.

Contacteer ons