Zoeken naar kat bijt andere kat in nek

kat bijt andere kat in nek
Kater bijt in nek van mijn kattin Maine Coon nl.
Ik moet de foto nog ergens hebben: alles precies volgens het boekje: hij beet haar in de nek, languit over haar rug met zijn poten aan weerszijden maar zijn pootjes konden de vloer nog niet raken, ook al lag zij ook met de buik op de grond Gelukkig konden andere delen elkaar dus ook niet raken maar meneer rap naar de dierenarts, en ik blij toe poes na een paar weken weer krols werd.:
Elkaar lief wassen om daarna keihard te bijten Gedrag en opvoeding Kattensite.be.
Dan doen ze hier soms ook, vooral als de elkaars nek likken. Dan is het ineens hap, hier is het volgens mij een spelvorm. Heb ook wel eens gelezen dat een kat een andere kat begint te likken om agressie te vermijden. Dus bvb tibbe ligt in een mandje en thor wil erbij, dan begint thor tibbe te likken.
Verschil spelen en vechten bij katten Huisdierplein blog.
Wat de meeste mensen niet weten is dat katten hun hele leven zullen blijven vechten als vorm van spelen mits er een andere kat in de buurt is om mee te spelen. Zelfs katten met een leeftijdsverschil van 10 jaar kunnen met elkaar vechtend spelen.
Kat bijt mijn poes in haar keel en nek Kattenforum De Kattensite.
Kat bijt mijn poes in haar keel en nek. De ene kat blaast en gromt opeens naar de ander. Soms van het ene op het andere moment om een schijnbaar onverklaarbare reden en soms als er een nieuwe kat/kitten wordt geintroduceerd.
Communicatie algemeen Weetjes over Katten.
Als je niet reageert, is de lol er gauw af. Als je kat er toch mee door blijft gaan, kroel hem dan in de nek. Het bijten is dan direct afgelopen. Een speelgoedbeest wil ook wel eens helpen. Als een kat je met de neus je gezicht aanraakt, ben je zijn lievelingsmens. De staart kan worden gezien als een stemmingsbarometer.: Bij de pas-op-fase steekt deze stijf recht omhoog of recht naar achteren en is opgezet de haren staan overeind. Als de staart gewoon overeind staat, is dit een groet aan andere katten of bevriende mensen.
Ene kat pakt bijt andere in nekvel Scholieren.com forum.
Forum Berichten van vandaag. Scholieren.com forum Algemeen Flora Fauna Ene kat pakt bijt andere in nekvel. KrizzZzZZzzjE P: 2248: 03-06-2007. We hebben twee katers, iep en flos, het zijn broertjes uit hetzelfde nest en ongeveer 10 maanden oud. Het zijn kruising Maine Coon en Pers en allebei nog niet gecastreerd. Nu gaat flos af en toe op iep's' rug klimmen en dan bijt ie em in z'n' nekvel. iep vind dit zeker niet leuk en gaat hard miauwen. Het leek er ook een keer op dat flos m op die manier wilde meetrekken. Ik vind het nogal vreemd en kenau-achtig overkomen van flos. Verder stoeien ze wel gewoon elke dag een half uurtje zonder echte ruzie en eten en samen slapen gaat gewoon goed. Maar dat ie zo op z'n' rug klimt en iep echt vastzet en dan in z'n' nek gaat bijten.
in de nek bijten Archives Praktijk voor Kattengedrag. Facebook. Google. Pinterest. Twitter. Google. Pinterest. Twitter.
Kat en vuurwerk. in de nek bijten. 25 februari 2016 By Liesbeth Puts. Is mijn kater wel goed gecastreerd? Sommige gedragingen van katten zijn grappig en ontroerend, andere zijn raadselachtig. Er is echter ook kattengedrag dat bij eigenaren een gevoel van gĂȘne.

Contacteer ons