Meer resultaten voor zwarte kat wijn

zwarte kat wijn
Vergeet de non en de zwarte kat Wijn.
De vrouw achter de wijn. Vergeet de non en de zwarte kat. Vergeet de non en de zwarte kat. Door Patrick van der Valk op 11 juni 2006 om 0900: in de categorie Duitsland. In Nederland hebben de wijnen van de Moezel een nogal dubieus en achterhaald imago.
Wijnromantiek aan de Moezel; de 6 leukste wijnweetjes.
Hou je van een eeuwenoude traditie, zorg dan dat je erbij bent dit jaar! de naamgever van een wereldberoemde wijn een zwarte kat uit Zell an der Mosel was? Loop door de straatjes van het gezellige wijnplaatsje Zell en hoor het verhaal bij een van de vele wijnlokalen.
5x de lekkerste wijngebieden in de Moezelstreek Expedia Reisinspiratie.
De bekendste wijn die rondom Zell geproduceerd wordt is de fruitige Zeller Schwarze Katz wijn. De mythe wil dat toen in 1863 wijnhandelaren uit drie wijnvaten moesten kiezen, een zwarte kat blazend op één van drie wijnvaten sprong. Natuurlijk kozen de kooplieden voor het wijnvat van de blazende kat.
Chileense zwarte kat Gato Negro.
Alle Dieren overig. Let op: je gebruikt een verouderde browser. Vernieuw je browser of sluit de browser en start deze opnieuw op. Lekkere wijn ontdekken. Lekkere wijn ontdekken. / Chileense zwarte kat Gato Negro. Chileense zwarte kat Gato Negro. Terug naar overzicht.
Moezel: Zell an der Mosel, bakermat van de Schwarze Katz Reizen en Recreatie: Buitenland.
Tot een zwarte kat plots op een van de wijnvaten sprong en deze luid blazend en met de haren rechtop verdedigde. De handelaren besloten dat die wijn toch wel speciaal moest zijn als de poes er zo voor tekeer ging.
Het geheim van Zeller Schwarze Katz Jannekes wereld Eten.
De stemming in de kelder liet de werking van de wijn duidelijk herkennen toen de vrouw van de wijnboer met een zwarte huiskat de kelder in kwam. Toen de wijnboer de handelaren uit een van de drie vaten een verdere proef wilde tappen, sprong de zwarte kat op dit vat.
Zell Cochem-Zell Wikipedia.
Overal in het dorp tref je afbeeldingen aan van een zwarte kat, op flessen tot glazen en stickers. Tijdens het Weinfest, in de laatste week van juni, luidt het motto: Proost op de Zeller zwarte kat en wordt een reusachtige pop van een zwarte kat op een wagen door het dorp gereden.
Infosystem Zeller" zwarte Kat-bron" Zell Mosel.
Zeller" Schwarze Katz-Brunnen" Zeller" Zwarte Kat-Bronnen." Met de fontein hebben de burgers van Zell een waardig gedenkteken opgericht voor hun wereldberoemde wijn, de Zeller Schwarze Katz uit de gelijknamige wijngaardengroep. Het plein met de fontein bevindt zich in de binnenstad.
Waar moet je wijn proeven in de Moezelstreek? Take-A-Trip.
Uiteraard kozen ze daarop voor het wijnvat van de blazende kat. Overal doorheen het stadje zal je verwijzingen naar de zwarte kat tegenkomen: op uithangborden, stickers of flessen. Het visitekaartje van Zell is echter zonder twijfel het beeld van de Zeller Schwarze Katze Brunnen dat de stadsbewoners ter ere van hun internationaal geprezen wijn oprichtten.

Contacteer ons