Zoeken naar Geschiedenis van de kat

Geschiedenis van de kat
Geschiedenis van de Kat.
Er zijn verschillende rassen van over de hele wereld, somige zijn gefokt door de mens vanwegen hun uiterlijk, vacht of kleur.Ook zijn er rassen die vanzelf zelf zijn ontstaan door de omstandigheden waar in de kat zich bevind.Deze rassen worden Natuurrassen genoemd en zijn ontstaan zonder inmenging van de mens.
Kat dier Wikipedia.
Vergelijkend bottenonderzoek heeft inmiddels uitgewezen dat de huiskat afstamt van een mix van ten minste drie verschillende onderling verwante wilde kattensoorten uit die regio, de Afrikaanse wilde kat Felis silvestris libyca, de woestijnkat Felis margarita en de moeraskat Felis chaus.
Katten door de geschiedenis heen IsGeschiedenis.
Katten door de geschiedenis heen. Een groep Arabieren reisde vorig jaar de bergen van Oman in om het luipaard te behoeden voor extinctie. Ze onderzochten de leefgewoonten van het dier, om programmas ter bescherming van de luipaard te verbeteren. Eens was de wilde kat een prominent dier op het Arabisch schiereiland, maar tegenwoordig leven er nog geen 200 luipaarden.
FWF Oorsprong van de kat.
Op zich is het niet verwonderlijk dat de wilde kat uit het Midden-Oosten de voorvader is van de gedomesticeerde kat. Immers, om het domesticatieproces van de kat te begrijpen, moeten we even teruggaan naar onze eigen voorouders, meerbepaald naar de eerste landbouwers.
Geschiedenis van de kat worldwidebase. header_honden. Nieuwe pagina 1.
de wilde kat. geschiedenis van de kat deel 2. Paleontologisch onderzoek van skeletten en fossielen heeft uitgewezen dat de eerste katachtigen ongeveer dertien miljoen jaar geleden op aarde verschenen. Drie miljoen jaar later kwamen uit deze soort de zogeheten grote katten voort, namelijk de leeuw, de tijger en het luipaard.
De kat als huisdier. Een stukje geschiedenis Dier en Natuur: Huisdieren.
Reageer op het artikel De" kat als huisdier. Een stukje geschiedenis." Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Reactie Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief. Ik ga akkoord met de privacyverklaring en ben bekend met de inhoud hiervan.
Katten Spreekbeurten.info.
De geschiedenis van de kat. Eerst een stukje over de geschiedenis van de kat. Hoe en wanneer verschillende soorten van de wilde kat huisdier zijn geworden weten we niet. Er is bewijs dat in het oude Egypte omstreeks 2000 jaar voor Christus al huiskatten waren.
Werkstuk Biologie Katten Scholieren.com.
WAAR KOMT DE HUISKAT VANDAAN EN WAT IS HAAR GESCHIEDENIS? SOORTEN EN RASSEN. HET LICHAAM VAN DE KAT. HEKSERIJEN, BIJGELOOF EN SPROOKJES. WAAR KOMT DE HUISKAT VANDAAN EN WAT IS HAAR GESCHIEDENIS? Onze huiskatten stammen allemaal af van de noord-Afrikaanse gele kat.
De geschiedenis van onze huiskat Dier en Natuur: Huisdieren.
Kwartetreeks De kat; uitgeverij J.H. Reageer op het artikel De" geschiedenis van onze huiskat." Plaats als eerste een reactie, vraag of opmerking bij dit artikel. Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Reactie Meld mij aan voor de tweewekelijkse InfoNu nieuwsbrief.
De geschiedenis van de kat.
De geschiedenis van de kat. De geschiedenis van de kat. Voor de kattenliefhebbers zijn katten de verpersoonlijking van schoonheid en gratie. Voor anderen zijn katten dan weer stiekem en een beetje te onafhankelijk. De harmonieuze relatie tussen katten en mensen gaat terug tot het jaar 3000 voor Christus in het oude Egypte.

Contacteer ons