Resultaten voor de kop van de kat is jarig

de kop van de kat is jarig
Kop Van De Kat beluisteren of songtekst bekijken? minidisco.nl Minidisco Nederland Kinderliedjes en kinderdisco in Nederlands.
Beluister De kop van de kat. De kop van de kat is jarig is te vinden op De Wielen van de Bus CD en De Wielen van de Bus DVD. Of beluister De kop van de kat via Google Play.
De kop van de kat was jarig Wikipedia.
Zo begint het met de regel: De" kop van de kat is jarig en de pootjes vieren feest. De pootjes komen zelfs op verjaarsvisite. Ten slotte wordt de afwezigheid als gevolg van ziekte van de staart verklaard. De kop van de kat was jarig, zijn pootjes vierden feest.
De kop van de kat is jarig Scoutpedia.nl.
En de kop van de kat is jarig En de pootjes vieren feest Het staartje mag niet meedoen Want het is pas ziek geweest Het komt pas uit het ziekenhuis En heeft pijn in zijn keel En al dat dansen springen Ja dat is voor hem te veel.
De kop van de kat is jarig.
De kop van de kat is jarig. En de kop van de kat is jarig. En de pootjes vieren feest. Het staartje kan niet meedoen. Want het was pas ziek geweest. Het kwam pas uit het ziekenhuis. En had zon pijn in zn keel.
De kop van de kat was jarig Wikisource.
De kop van de kat was jarig. De kop van de kat is een kinderliedje en verjaardagsliedje. Het is een nonsensversje. De kop van de kat was jarig en zijn pootjes vierden feest het staartje kon niet meedoen want dat was pas ziek geweest.
De kop van de kat is jarig Kinder Verjaardagsliedjes Feestdagenliedjes.
En omdat de tekst van De kop van de kat is jarig zo gek is zullen kinderen het snel oppikken en meezingen. Kijk daarom snel naar de video van De kop van de kat is jarig en lees de tekst.
Kinderliedjes De Kop Van De Kat.
De Kop Van De Kat. Print een kleurplaat met De kop van de kat. De kop van de kat was jarig., zijn pootjes vierden feest. Het staartje kon niet meedoen. dat is pas ziek geweest. Het kwam pas uit het ziekenhuis.,
De kop van de kat was jarig Kinderliedje.
Willy Woef in de winter. Willy Woef viert Carnaval. Willy Woef is jarig. Willy Woef viert Kerstmis. Willy Woef viert Pasen. Willy Woef zet zijn schoentje. De kop van de kat was jarig. 7 februari 2017 Laat een reactie achter.
Kinderliedje De kop van de kat was jarig.
Tippeltje De Mier. Van de wereld is er maar één. Kinderen vinden het heerlijk te zingen. Minder onschuldige kinderliedjes. Muziek uit en thuis. Algemeen de leukste. Kinderen voor Kinderen. Afscheid en verlies. Tips en weetjes. De kop van de kat was jarig.
De Kop Van De Kat Kinderliedjes TEKENFILM Liedjes voor peuters en kleuters Minidisco YouTube.
Tekenfilm en tekst van het verjaardagsliedje: De kop van de kat was jarig, en zijn pootjes vierden feest Voor meer informatie: www.minidisco.nl. TEKST van DE KOP VAN DE KAT IS JARIG. De kop van de kat was jarig. En zijn pootjes vierden feest.

Contacteer ons