Resultaten voor kat in de wilg

kat in de wilg
kat in de wilg Alblasserdamsnieuws.nl.
JijIk maakt reportage met Sterk@Werk in de Kat in de Wilg. ALBLASSERDAM Het magazine Jij Ik, gemaakt door vijf enthousiaste dames uit Alblasserdam, heeft afgelopen week een reportage gemaakt met de werknemers van Sterk@werk en De Kat in de Wilg.
De Kat In De Wilg Startpagina Facebook.
met gastoptreden van Dont Explain. De Alblasserdamse band MultiMusic start het zomerseizoen van het LiveMusic SummerCafé op zondag 27 mei op het terras van restaurant De Kat in de Wilg in Oud Alblas, met een gastoptreden van het Jazz Combo Dont Explain met zangeres Andrea Keller, Henk Kok op de contrabas en Jack Weijts achter de drums.
De Kat in de Wilg in Oud-Alblas Menu, openingstijden, prijzen, adres van restaurant en reserveren.
Helaas hebben wij geen zoekresultaten kunnen vinden. Toon alle restaurants. Je kunt niet op een tijdstip in het verleden reserveren. Wijzig het tijdstip van je zoekopdracht. Restaurant in Oud-Alblas /. De Kat in de Wilg in Oud-Alblas. De Kat in de Wilg.
De Kat in de Wilg in Oud-Alblas Eet.nu.
1900: aangekomen en om 2100: pas aan het hoofdgerecht. Ik denk persoonlijk dat ze wat ouder personeel moeten aannemen of ze degelijk scholen. dat ze weten wat ze serveren! Voor mij in ieder geval nooit meer De Kat in de Wilg!
Kat in de Wilg, Oud-Alblas Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Lekker even zitten bij Kat in de Wilg, zondagmiddag het terras is goed gevuld. Vlotte bediening en de pannenkoek spek/ham/kaas staat snel op tafel, deze is goed van smaak. De prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend, ik betaal net geen vijf euro voor de pannenkoek kortom goed.
Kat in de Wilg Oud-Alblas.
Het restaurant ligt in de zeer rustieke en landelijke omgeving van de Alblasserwaard, waar rust en ruimte nog volop aanwezig is. De Kat in de Wilg is zeer goed bereikbaar vanuit de regios rond Rotterdam en Dordrecht, afslag Oud Alblas.

Contacteer ons