Resultaten voor de zwarte kat brugge

de zwarte kat brugge
De Zwarte Kat heeft weer een zwarte kat Brugge Regio HLN.
Bruggelingen mogen er gratis in, net als in de andere locaties van Musea Brugge. Aristide IV is overigens zijn nieuwe woonst al gewoon en vertoeft graag in het museum en de herberg De Zwarte Kat, vanwaar de museummascotte zijn oorsprong kent.
Museum voor Volkskunde Brugge Wikipedia.
Het Museum voor Volkskunde is een volkskundig museum in de Balstraat te Brugge dat bestaat uit acht 17de-eeuwse godshuizen met een hedendaagse architecturale uitbreiding die een collectie oude voorwerpen per thema in verschillende decors van weleer herbergen: een klasje, een schoenmakerij, een hoedenmakerij, een kuiperij, een Vlaamse woonkamer, een suikerbakkerij, een apotheek, een herberg, een kleermakerij, traditioneel textiel en een authentiek slaapkamerinterieur.
Volkskundemuseum www.tento.be.
Op de bovenverdieping kun je een fraaie kantcollectie bewonderen.Even verpozen kan in herberg De Zwarte Kat en in de tuin waar je op het terras enkele oude volksspelen kunt uitproberen. Welke musea 14 locaties maken deel uit van Musea Brugge?
Museum voor Volkskunde Bezienswaardigheden Brugge CitySpotters.
De collectie is op thema tentoongesteld in verschillende decors: natuurlijk zie je er een traditionele schoenmakerij, maar ook een ouderwetse keuken, woonkamer en slaapkamer, een kuipersatelier, een klaslokaal, een suikerbakkerij donderdagmiddag ouderwets snoep maken, een kruidenier, een hoedenmakerij, een apotheek en niet te vergeten de functionerende museumherberg In de Zwarte Kat. In de zomer worden in de tuin van het museum traditionele volksspelen georganiseerd, waaraan zowel kinderen als volwassenen kunnen deelnemen. Verder organiseert het museum op de eerste zaterdag in september de zogeheten Aristidefeesten, waaraan ook de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten, het Guido Gezellemuseum en de Sint-Janshuismolen meedoen. Het museum is dan gratis toegankelijk. Ook het Midwinterfeest op de zondag voor Kerstmis is een leuke activiteit van dit museum. Handig om te weten. Website: Museum voor Volkskunde. Adres: Balstraat 43. Openingstijden: 09.30-17.00 maandag gesloten. Toegangsprijs: 400, onder 11 jaar gratis. Raadpleeg de website van het Museum voor Volkskunde voor actuele prijsinformatie en openingstijden. Ontdek Brugge Fietskoets tour Zie het beste van Brugge vanuit een fietskoets!
In de Zwarte Kat Picture of Folklore Museum, Bruges TripAdvisor.
Hotels near Minnewater Lake. Hotels near Historium Brugge. Hotels near Choco-Story The Chocolate Museum. Hotels near Onze-Lieve-Vrouwekerk. Tip: All of your saved places can be found here in My Trips. Log in to get trip updates and message other travelers. Enter a destination. Things to do. Best of 2018. Log in Join. In de Zwarte Kat Picture of Folklore Museum, Bruges.
Volkskundemuseum Visit Bruges.
Abdij Ten Putte. Lago Brugge Olympia subtropisch zwembad. Kinderboerderij De Zeven Torentjes. Lamme Goedzak raderboot Damme. Deze gerestaureerde, 17de-eeuwse eenkamerwoningen herbergen onder meer een klas, een hoedenmakerij, een apotheek, een suikerbakkerij, een kruidenier en een authentiek slaapkamerinterieur. Op de bovenverdieping worden tijdelijke tentoonstellingen opgesteld. Even verpozen kan in herberg De Zwarte Kat en in de tuin, waar je op het terras enkele oude volks en kinderspelen kunt uitproberen.
Musea Brugge Onze Museumherberg De Zwarte Kat kan. Facebook.
Bekijk meer van Musea Brugge op Facebook. Nieuwe account aanmaken. Nederlands België Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren op Facebook Advertentievoorkeuren Cookies. 23 oktober 2014. Onze Museumherberg De Zwarte Kat kan vanaf 6 november a.s. opnieuw open dankzij vrijwilligerswerking. Dit maakte burgemeester RenaatLanduyt vanochtend aan de pers bekend. Vrijwilligerswerking De Zwarte Kat.
A cool beer and a warm welcome at De Zwarte Kat Picture of Folklore Museum, Bruges TripAdvisor.
Hotels near Minnewater Lake. Hotels near Historium Brugge. Hotels near Choco-Story The Chocolate Museum. Hotels near Onze-Lieve-Vrouwekerk. Tip: All of your saved places can be found here in My Trips. Log in to get trip updates and message other travelers. Enter a destination. Things to do. Best of 2018. Log in Join. A cool beer and a warm welcome at De Zwarte Kat Picture of Folklore Museum, Bruges.
Net dat tikkeltje meer: Museumcafé De Zwarte Kat Reizigersbeoordelingen Volkskundemuseum TripAdvisor.
Brugge Wat te doen. Net dat tikkeltje meer: Museumcafé De Zwarte Kat. Beoordeling van Volkskundemuseum. Balstraat 43, Brugge 8000, België. 32 50 44 87 11. Deze vermelding verbeteren. Geclassificeerd als nr. 19 van 155 dingen om te doen in Brugge.

Contacteer ons