Zoeken naar de zwarte kat schilde

de zwarte kat schilde
De Zwarte Kat Pets.be.
De Zwarte Kat. De Zwarte Kat zet zich in voor verwaarloosde en-of gedumpte katjes. we helpen hen terug op hun pootjes met gepaste medische verzorging en voeding. Ze worden gechipt, steriel gemaakt behandeld, tegen parasieten en er wordt een veilige en liefdevolle nieuwe thuis voor hen gezocht.
Home Restaurant De Zwarte Kat.
Restaurant De Zwarte Kat. Sinds 1994 zijn Steven en Annick de gastheren van het restaurant., met zicht op het oudste Belfort der Nederlanden. Uit de keuken komen seizoensgebonden gerechten met zin voor traditie en smaak. Op de kaart vindt u klassiekers en seizoensgebonden suggesties.
Kattenopvang Ranst Gazet van Antwerpen.
Ranst Voor de kattenopvang De Zwarte Kat in Schilde organiseert de Oelegemse Poezenshop een pannenkoekenmiddag op zondag 28 juli in de Achterstraat 53. Naast een stapel pannenkoeken is er ook frisdrank en koffie. Het festijn begint om 13.30u en u betaalt 14 euro.
Poezenvoederaars geloven niet in vangplan stad: Asiel" wordt. Mortsel Gazet van Antwerpen.
In Mortsel mogen de zwerfkatten achter het woonwagenterrein al langer niet meer gevoederd worden, omdat het kattenvoer ratten en ongedierte zou aantrekken. De boze poezenmoeders Mathy Osh en Nadia Ballings van vzw De Zwarte Kat in Schilde stuurden een petitie met 3.000 handtekeningen naar minister voor Dierenwelzijn Ben Weyts N-VA en bleven gewoon verder voederen.
de zwarte kat schilde: KATTEN EN KITTENS.
Voor informatie over adoptie van deze twee pareltjes, bel met Mathy: 0472 71 07 71 of 03 298 91 68 Of via mailadres: klik magdalena.merbis@telenet.be. 0959: Gepost door zwerfdierenhulp in adoptie, jazzcat Permalink Commentaren 0 Tags: kattenenkittens, adoptie, thelma louise, grobbendonk, gesteriliseerd, gechipt, mathy, de zwarte kat schilde Facebook.
De Zwarte Kat Startpagina Facebook.
Bekijk meer van De Zwarte Kat op Facebook. Nieuw account maken. Bekijk meer van De Zwarte Kat op Facebook. Nieuw account maken. De Zwarte Kat. Huisdierdiensten in Schilde. 4.7 van 5 sterren. Community Alles weergeven. 2.727 personen vinden dit leuk.
De Zwarte Kat's' Blog Poezenopvang De Zwarte Kat.
Poezen opvang De Zwarte Kat is niet zomaar een poezen opvang. Wie zijn wij? Een team van vrijwilligers voor poezen die verwaarloosd zijn en poezen die moeten herplaatst worden naar een nieuw adoptie gezin. Onze poezen opvang bestaat uit drie vrouwen, te weten Alma, Carine en Mathy. Wij zetten ons in voor het welzijn van de zwerf poezen alsook poezen en kittens die achter gelaten worden en anders op straat zouden moeten leven in de regio Schilde, Brasschaat en Brecht en dit op vrijwillige basis zonder financiele steun van overheid of organisaties.
Webwinkel dezwartekatshop.
check VANAF 50, GRATIS BEZORGING. Webshop" Poezenopvang De Zwarte Kat." Welkom in uw nieuwe webwinkel. Deze webwinkel is een afdeling van poezenopvang De Zwarte Kat die zich al meer dan 10 jaar voor 100% inzetten voor verlaten, gevonden en gedumpte poezen.
HOME.

Contacteer ons