Meer resultaten voor gevonden zwarte kat

gevonden zwarte kat
Gevonden De Vereniging Dierenambulance Groningen.
Pagina 1 van 17, 166 gevonden dieren. Omschrijving: Borst en nek is wit. Gecastreerd / Gesteriliseerd.: Omschrijving: Vrijwel geheel oranje/geel. Gecastreerd / Gesteriliseerd.: Omschrijving: Volwassen, Gechipt op oude eigenaar, nieuwe onbekend, vermoedelijk uit Peize. Zwarte neus en zwart aan de zijkanten en om de ogen.
Gevonden katten Hokazo.
Is jouw kat gechipt, check dan of je dier goed geregistreerd staat. Dit kun je checken op www.chipnummer.nl. Is je kat niet gechipt en weer gevonden, laat hem dan alsnog zo snel mogelijk chippen! Dit vergroot de kans op een hereniging enorm.
Gevonden katten Stichting Dieren Centrale Nederland.
streep, Rietvoornsloot Zoetermeer. Kater, zwart, witte borst, snuit door over neus, tenen voor, achter 1 sok en 1 poot met zwarte vlek op hak, is gechipt, Rostandzijde Zoetermeer. Kater, zwart, zonder wit, Vaartdreef Zoetermeer. Kater, cypers, loopt mank, heeft wond op kop, Leiwater Zoetermeer. Kater, siamees, kitten, is gechipt, Biggenweide Zoetermeer. Kat, zwart, Afrikaweg /Amerikaweg Zoetermeer. Kater, rood, witte borst, kin, snuit door over neus en wit aan poten en op buik, Jan Hoornstraat Zoetermeer. Kater, rood, witte bef, voeten en wit in snuit, is gechipt, Ambachtsherenlaan Zoetermeer Mei. Poes, zwart, witte buik, tenen voor, poten achter en wit in snuit door over neus, moederpoes, Koekoekveld Zoetermeer. Kat, cypers, Turfschipkade Zoetermeer. Kat, zwart, zonder wit, is gechipt, Afrikaweg Zoetermeer. Poes, lapje, dikke poes, Roxenissestraat Zoetermeer. Kat, cypers, witte kin, bef, voeten voor en sokken achter, Tempelberg Zoetermeer. Meldingen van en informatie over gevonden dieren geven wij uitsluitend telefonisch door aan de eigenaar of verzorger van het dier.
Mijn dier is zoek Vermiste dieren.
Bekijk alle vermiste dieren. Zoek in vermiste dieren. Gevonden dieren melden. de gevonden dieren. alle vermiste dieren. In dit overzicht staan alle dieren die als vermist zijn opgegeven. Gebruik onderstaande filters om het zoekresultaat te verfijnen. In de buurt van.
Amivedi Actueel Overzicht.
Wij zijn ontzettend blij, want onze sammy is eindelijk weer thuis. Damian zag na thuiskomst van het trainen een zwarte kat en het bleek onze semmy te zijn. Onze Karel is gevonden. zondag 6 mei 2018. Dankzij de mooie posters van Amivedi die ik in de buurt heb uitgedeeld en opgehangen is mijn kat teruggevonden in een garage.
Verloren en gevonden huisdieren Startpagina Facebook.
Je kan de kat ook herkennen aan dat hij een scheur in zijn oor heeft door gevochten met andere katten. Dankjewel voor jullie hulp. Groene grasparkiet weggevlogen Eikenlaan Brunssum Hoop dat iemand het vogeltje voor ons weer in kan vangen https//www.facebook.com/janina.kisters.: Verloren en gevonden huisdieren heeft het bericht van Francesca Montes de Hoca gedeeld.
Vind kat gevonden in Vermiste en Gevonden Dieren op Marktplaats.nl.
Plaats vermist: medemblik diersoort: kat ras: britse korthaar kleur: grijs signalement: blauwgrijs, oranje ogen, zwarte neus. 22 mei 18. Beloning wie deze kat levend thuis brengt. 100 euro beloning bij levend terug brengen of gouden tip. Mimi is nog steeds vermist. Deze aanhankelijke poes zou zeker door iemand gezien moeten zijn.ze is niet bang ook niet voor honden en gek op mensen. Het kan niet zijn dat ze niet naar iemand is gegaan.weet u waar deze poes is nu laat het weten. 22 mei 18. Kater Tommie vermist in Kesteren. Vermist in kesteren gelderland. Al vermist vanaf 12 jan 2018 en kan heel ver van huis zijn. Wie weet waar tommie is. Tommie miauwt onder het lopen voor aandacht. Tommie is 14 jaar is een kater en heeft een chip. 22 mei 18. Kat gevonden SGravenmoer.
Amivedi Gevonden.
Kijk of de kat een halsbandje draagt met een adreskokertje waarin de gegevens van de eigenaar staan. Ga er niet zo maar vanuit dat een gevonden kat een zwerver is. Een kat die langere tijd de weg naar huis kwijt is, kan er onverzorgd en mager uitzien.

Contacteer ons