Meer resultaten voor zwarte langharige kat

zwarte langharige kat
De huid en de vacht Weetjes over Katten.
Bij zwarte dieren valt op dat de haren donkerrood of donkerbruin zijn. De tastharen van katten die naast de lippen groeien, kunnen worden bewogen. De neutrale houding is een rechte hoek ten opzichte van de kop. De haren zijn meestal net zo lang als het dikste deel van het lichaam. Op deze manier kunnen ze beoordelen of ze door een dunne buis heen kunnen. Bij een controle van het eten worden de haren naar voren gebogen en de prooi voorzichtig aangeraakt. Als de kat aan het voer wil snuffelen, dan worden de haren langs de wangen gelegd. Hierdoor zijn de tastharen zo goed als uitgeschakeld en kan de kat zich concentreren op het aroma dat de neus prikkelt. Tijdens de eerste levensweken van de kittens worden de snorharen van de kittens door de moeder vaak ingekort om te verhinderen dat de jongen te snel zelfstandig worden. Het gen voor lange haren is recessief, dat betekent dat een kitten alleen langharig is als zijn beide ouders hem dat kenmerk langharig hebben meegegeven. Toch komen in de nesten van huiskatten en vaak ook bij Siamezen en Karthuizers half langharige en langharige babys voor.
Overige Katten Langharig Marktplaats.nl.
Hij is altijd een binnenkat geweest. Clara jonge, leuke asielpoes, kruising Siberische kat. Clara is een leuke en interessante poes met karakter zoals veel langharige katten. Ze moet met respect worden behandeld: deze koppige schoonheid is aanhalig en geeft graag kopjes, maar ze is geen schootkat en is bij je in de buurt alleen als ze daar zin in heeft. Clara is een binnenkat want zij is nog. Whiskers-and-Tails uit Rusland. 1 prachtig half noorse boskat kitten. Prachtig mooie half noorse boskatten nog 1 aanwezig Katertje.Kitten is 10 weken oud hebben worm kuur gehad Mag meteen nest verlaten groeien op met kinderen. Nestje kittens, lief en supermooi! Mooie kittens, ze zijn op 6 mei geboren! Moederpoes is een zwarte huispoes, kittens groeien uiteraard in huis op.
Katten en Kittens Raskatten Langhaar Marktplaats.nl.
Ze groeien op. Wij zoeken een lieve baasjes voor onze mooie poes. Zij is erg aanhankelijk, gek op aandacht en geaaid te worden. Zij is relaxed met kinderen en andere katten. Zij is een echte binnen kat, nooit buiten geweest.
Kattenrassen Royal Canin.
Deze Afrikaanse wilde kat ging zich kruisen met de Aziatische woestijnkat. In het begin deelden de mens en de kat slechts voedsel. Later ontstond een hechtere band tussen de mens en de kat. Zo werd de kat langzaam een huisdier.
Vind langharige kat in Katten en Kittens Overige Katten op Marktplaats.nl.
Onze chikky is op 29 maart bevallen van 4 gezonde kittens waarvan 1 rode half langharige dame de kitten groeien hier in huis op met nog een andere kat, honden en kinderen als ze het nest verlaten zullen ze volgens schema ontwormt zijn ontvlooit en kattenbak zindelijk iedere kitten een eigen kittenpaket, een.
Kattenrassen.com.
Mocht u nog toevoegingen hebben foto's, links naar fokkers of uitgebreidere informatie dan horen we dat graag van u! U kunt ons een email sturen op info @ kattenrassen.com zonder de spaties. De rassen van de kat kunnen ingedeeld worden in drie categorieen: kortharige katten, half-langharige katten en langharige katten.

Contacteer ons