Resultaten voor zwarte neus kat

zwarte neus kat
zwart snot Medisch en gezondheid Kattensite.be.
Terug naar boven. 8 Geplaatst 25 mei 2013 2335.: Yup, Sam heeft dat ook, al jaren. Zwarte korstjes in zijn ogen en aan zijn neus. Ik pluk dat er gewoon vanaf en dan kan hij weer een paar dagen verder.
2 dingen die iedere eigenaar moet weten over de neus Triple AnimalTriple Animal.
Als je een rode, rood-witte of schildpadkat hebt, dan kun je zien dat er zwarte vlekjes ontstaan op de neus en lippen naarmate je kat ouder wordt. Dit is een normaal verschijnsel wat Lentigo simplex genoemd wordt en is geen reden voor bezorgheid.
droog vuil bij neus? Dierenforum.
Die heeft meerdere erschijningsvormen. En een kat met niesziekte hoeft niet te niezen. Symptomen zijn wel vieze ogen, vieze neus, koorts, niet eten. En vaak zijn jonge dieren er zieker van dan oudere. En de een is gevoeliger van de ander.
Zwarte korstjes op neus Maine Coon nl.
7 Lunori, 27 feb 2017. Mijn kat, Ori, heeft sinds een paar weken exact hetzelfde. Ik dacht eerst ook dat het etensresten waren, maar het valt inderdaad niet weg te vegen. Inmiddels enig idee wat het was? 25 nov 2010. Berkel en Rodenrijs. 8 Paasnini, 27 feb 2017. Veel lichte en rode katten hebben lentigo simplex, duur woord voor onschuldige zwarte pigmentvlekjes. Echter op de eerste foto lijken het meer korstjes dan pigment. Als tussenoptie kun je ook altijd een foto ter beoordeling naar je dierenarts sturen of direkt een afspraak maken. Jiska Volledig Lid. 6 nov 2016. Leusden Utrecht, Nederland. 9 Jiska, 27 feb 2017. Krentenbaard lijkt het op. Zit vaker rond de bek, op kin maar op de neus kan ook.
Vieze neus bij de kat Petplan, dé Huisdierenverzekering.
De irritatie in of aan de neus maakt dat uw kat vaker niest en er verkouden uitziet. Dan poetst uw kat de neus met de pootjes vaker schoon. Oorzaken van neusuitvloeiing. Een veel voorkomende oorzaak van neusuitvloeiing is een infectie met het niesziektevirus.
Vieze oogjes en neus Kattenforum De Kattensite.
Die zwarte plak bij de neus heeft Noodle hier ook. Die heeft chronische niesziekte. Ik haal het elke dag weg, Noodle heeft er verder geen last van namelijk. De ogen zijn ook gewoon voorzichtig schoon te maken heeft hij ook.

Contacteer ons