Zoeken naar zwarte pers kat

zwarte pers kat
Alles over Perzische katten Dier en Natuur: Huisdieren.
Bron: Eigen kat Annastaal. De Pers staat bekend om haar aanhankelijke, rustige en evenwichtige karakter. Ze zijn prima geschikt om in kleinere woningen te houden. De pers is een compacte kat en heeft een grote ronde platte kop met ronde ogen.
Perzische Langhaar De Kattensite.
Zo werd in 1872 in Brighton de smoke Pers tentoongesteld, ontstaan uit kruisingen tussen zwarte, witte en blauwe dieren. De kat Silver is de eerste Chinchilla Pers die in Londen in 1888 tentoongesteld werd. Colourpoint Perzen, in de Verenigde Staten Himalayan genaamd, worden door de T.I.C.A.
Pers.
Reaal Dier en Zorg KittenTeKoop Actie. Een raskat kopen. Waarop letten bij aanschaf. Verzorging van uw kitten. Wat kost een raskat? Voeding van uw kat. Ontwormen en Enten. Giftige planten en stoffen. Hoe word je Keurmeester? Wie maakt Kitten Te Koop?
Smoke.
Bij de Smokes strekt de tipping zich echter ten minster over de halve lengte van de haren uit. Bij vluchtige beschouwing ziet de kat er effen uit, totdat hij zich beweegt en de fraaie, lichte ondervacht door de dekharen heen te zien is. De kraag en de oorpluimen hebben gewoonlijk de lichte kleur, waardoor deze katten tot de mooiste Perzen behoren. Smokes zijn ongeveer vanaf 1860 bekend en ontstonden oorspronkelijk ten gevolge van toevallige paringen tussen Chinchilla's' en Zwarte, Blauwe en Witte Perzen. Smoke Perzen vereisen, meer nog dan andere varieteiten van de Pers, een regelmatige en deskundige uiterlijke verzorging.
Ads Pers.
Opleidingen UGent dierenfaculteit. Erfelijke aandoeningen bij de kat / Ziekten in Catteries / De voortplanting van de kat / Gedragsproblematiek bij de kat/Castratie op jonge leeftijd bij katten. Altijd, op afspraak, vrijblijvend welkom! info@vlokske.be of 0032 474 66 15 63 Roosje. Kijk hier voor meer foto's: https//www.youtube.com/watchvSqs6JvJz8H8.: Bekijk alle advertenties van Cobie v.d.Will. Datum plaatsing: 26-03-2018 Kittens Pers.
Vind perzische in Katten en Kittens Raskatten Langhaar op Marktplaats.nl.
mooie perzische exotische kittens. Hele lieve kittens, mogen hun nestje verlaten, wegens verhuis de moeder is een perzische poes en de vader een exotische pers ze kunnen ook in het badje en zijn superlief het oranje is een jongetje het beige is het meisje. Perzische kat met stamboom op zoek naar een liefdevol huis!

Contacteer ons