Zoeken naar zwarte perzische kat

zwarte perzische kat
Perzische Langhaar Katten 2dehands.be.
Haar naam is Lotus Dream, ze heeft enkele mooie ki. 19 april 2018 1629: Malle Oostmalle. Pers Himalayan kittens, ideale binnenhuiskatjes beschikbaar. Perzische kittens in de colourpoint kleur met fel blauwe oogjes / Himalayan ook genoemd, in de kleuren redpoint en sealpoint.
Alles over Perzische katten Dier en Natuur: Huisdieren.
Katten zijn geliefde huisdieren, maar als men bewust kiest voor een raskat dan staan de meningen vaak ver uit elkaar. De dunne, spitse Siamees of de bolle platte Britse korthaar, de grote Noorse Boskat of de meer gedrongen Pers. Een Perzische kat nemen is een heel specifieke keuze en een die ook werk met zich meebrengt.
Pers.
Reaal Dier en Zorg KittenTeKoop Actie. Een raskat kopen. Waarop letten bij aanschaf. Verzorging van uw kitten. Wat kost een raskat? Voeding van uw kat. Ontwormen en Enten. Giftige planten en stoffen. Hoe word je Keurmeester? Wie maakt Kitten Te Koop?
Smoke.
Zelfs uit een paring tussen twee Smokes kunnen enkele geheel zwarte kittens ontstaan. Herhaald fokken met uitsluitend Smokes gaat helaas ten koste van het Perzische type. Smokes zijn bij hun geboorte moeilijk te onderscheiden van hun effen gekleurde broertjes en zusjes. Soms hebben Smoke kittens wit rond de ogen en een lichtere buik. Het kan maanden duren voor men kan zien welke Smokes worden en soms zijn ze pas na 2 jaar volledig op kleur. Kittens waarvan de ondervacht het snelst lichter wordt zijn later meestal de beste exemplaren. 3 weken begint de ondervacht door te schemeren en na 6 8 weken ziet de kat er gevlekt uit.
Perzische Langhaar De Kattensite.
Zo werd in 1872 in Brighton de smoke Pers tentoongesteld, ontstaan uit kruisingen tussen zwarte, witte en blauwe dieren. De kat Silver is de eerste Chinchilla Pers die in Londen in 1888 tentoongesteld werd. Colourpoint Perzen, in de Verenigde Staten Himalayan genaamd, worden door de T.I.C.A.
Vind perzische in Katten en Kittens Raskatten Langhaar op Marktplaats.nl.
mooie perzische exotische kittens. Hele lieve kittens, mogen hun nestje verlaten, wegens verhuis de moeder is een perzische poes en de vader een exotische pers ze kunnen ook in het badje en zijn superlief het oranje is een jongetje het beige is het meisje. Perzische kat met stamboom op zoek naar een liefdevol huis!

Contacteer ons